AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan pişirmek

Kahve falında kuru soğan pişirmek

Kahve falında kuru soğan pişirmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan pişirmek gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek yeni şeyler deneneceğine, istediği evde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan pişirmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kuru soğan görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan vermek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir