AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kuru soğan görmek

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kuru soğan gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru beyaz soğan görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuru soğan kesmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük takdir toplanacağına delalettir.

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalettir.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan rendelemek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir