AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan yediğini görmek

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan yediğini gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan kesmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak onların başarıları ile övüneceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kuru soğan pişirmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çıkış yolları bulacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan ekmek yardımının olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Kahve falında kuru soğan rendelemek huzurlu, mutlu olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan temizlemek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir