AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük soğan görmek

Kahve falında çürük soğan görmek

Kahve falında çürük soğan görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çürük soğan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında çürük soğan görmek her zaman hürmet göreceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük süt görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulur.

Kahve falında diş çürük görmek mali gücünü yitireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük mandalina görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında çürük dişi düşürmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi çürük ceviz görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çürük kiraz görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir