AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük elma yediğini görmek

Kahve falında çürük elma yediğini görmek

Kahve falında çürük elma yediğini görmek şöhret elde edeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, küfürlü söze alamet etmektedir.

Kahve falında çürük elma yediğini gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek kötü ve zor günler geçireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük elma görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük elma almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük elma soymak konuşmaz olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında çürük elma toplamak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir