AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcamın elini öpmek

Kahve falında amcamın elini öpmek

Kahve falında amcamın elini öpmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, küslerin barışacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında amcamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında amcasının elini öpmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca elini öpmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında amcamın elini öpmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında amca eli öpmek başa iş açacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında amcanın elini öpmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına inanılır.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir