AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş amcayı öpmek

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında amca eli öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalettir.

Kahve falında amca elini öpmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcaoğlu öpmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen amcanın elini öpmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir