AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük ayva görmek

Kahve falında çürük ayva görmek

Kahve falında çürük ayva görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayır vereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, şerefe ve izzete, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işlerinde bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında çürük ayva gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında çürük ayva görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ayva vermek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva koparmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş ayva görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayva ikram etmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden ayva almak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yaşananları unutturacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ayva görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine ayva vermek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir