AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ayva görmek

Kahve falında yeşil ayva görmek

Kahve falında yeşil ayva görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ayva gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ayva yemek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ayva görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı ayva görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tatlı ayva yemek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Kahve falında güzel ayva görmek eşlerin ayrılacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir