AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ikram etmek

Kahve falında ayva ikram etmek

Kahve falında ayva ikram etmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında ayva ikram etmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayva ikram etmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva almak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkılacağı bir haber almaya işarettir.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek ona özlemle sarılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında ayva görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dalından ayva toplamak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayva reçeli görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek engellerden kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir