AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva koparmak

Kahve falında ayva koparmak

Kahve falında ayva koparmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kafasının karışacağına, üstünlük elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, dualarına karşılık alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva koparmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında ayva ve elma toplamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta ayva görmek sorunların günden güne daha da artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında ayva toplamak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ayva dalı görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından ayva almak ferahlığa çıkılacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım ayva görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ayva toplamak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir