AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine ayva vermek

Kahve falında ölmüş birine ayva vermek

Kahve falında ölmüş birine ayva vermek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine ayva vermek gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Kahve falında sarı ayva yemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan ayva koparmak her gün daha fazla dolacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında ayva ağaç görmek hayatının iplerini eline alacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birinden ayva almak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayva toplamak yemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayva yaprağı görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında ayva fidanı görmek zor zamanlar yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ve elma toplamak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir