AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş ayva görmek

Kahve falında pişmiş ayva görmek

Kahve falında pişmiş ayva görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş ayva gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili konularda sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

Kahve falında pişmiş ayva görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine ayva vermek çok büyük başarılara kavuşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından ayva yemek arkasından gıybet edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında elma ayva toplamak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük ayva görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva koparmak rakipsiz hale geleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden ayva almak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir