AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ayva vermek

Kahve falında birine ayva vermek

Kahve falında birine ayva vermek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birine ayva vermek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında olgun ayva yemek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva çiçeği görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ve ayva görmek beddua ve ah alacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva turşusu görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük ayva görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva toplamak yemek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ayva yaprağı görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinden ayva almak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir