AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden ayva almak

Kahve falında ölmüş birinden ayva almak

Kahve falında ölmüş birinden ayva almak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden ayva almak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında ayva görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ayva toplamak yalan söylemeye, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayva armut görmek kazancının günbegün artacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ayva almak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva reçeli görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak insanları kıracağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayva istemek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir