AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukuruna düşmek

Kahve falında çukuruna düşmek

Kahve falında çukuruna düşmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, başarıları ile tanınacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında bir çukura düşmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında büyük çukura düşmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çukurun içine düşmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin çukura düşmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su çukuruna düşmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet eder.

Kahve falında kar çukuruna düşmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir