AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurun içine düşmek

Kahve falında çukurun içine düşmek

Kahve falında çukurun içine düşmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, konforunun yerinde olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukurun içine düşmek gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında çukur düşmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, eğlence ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kar çukuruna düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin bir çukura düşmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çukura düşmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir çukura düşmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek insanlar tarafından ayıplanacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir