AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım çukuruna düşmek

Kahve falında lağım çukuruna düşmek

Kahve falında lağım çukuruna düşmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, adaletin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek daha çok saygı ve destek göreceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım çukuru kazmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım içine düşmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hataların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında lağım suyuna düşmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lağımın içine düşmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir