AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çukura düşmek

Kahve falında büyük çukura düşmek

Kahve falında büyük çukura düşmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, zor durumlara düşeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük çukura düşmek gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında büyük bir çukura düşmek gözünün de gönlünün de doyacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında büyük çukura düşmek çok doğru bir yol tutulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çukur düşmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çukura düşmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar çukuruna düşmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir