AnaSayfa / Genel / Kahve falında su çukuruna düşmek

Kahve falında su çukuruna düşmek

Kahve falında su çukuruna düşmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında su çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında su çukuruna düşmek yeni projelerin ve planların tutacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük çukura düşmek sorunlarının çözüleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine alamet eder.

Kahve falında kar çukuruna düşmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek hayatın kolaylaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çukura düşmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukuruna düşmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir