AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar çukuruna düşmek

Kahve falında kar çukuruna düşmek

Kahve falında kar çukuruna düşmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında kar çukuruna düşmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında çukur düşmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukuruna düşmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir çukura düşmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir