AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çukura düşmek

Kahve falında bir çukura düşmek

Kahve falında bir çukura düşmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kolaylık sağlayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir çukura düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında büyük çukura düşmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kar çukuruna düşmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çukurun içine düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet eder.

Kahve falında çukur düşmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir