AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, canını sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar çukuruna düşmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çukurun içine düşmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Kahve falında çukur düşmek iş güç sahibi olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek işlerinin yolundan çıkacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir