AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurun yanından geçmek

Kahve falında çukurun yanından geçmek

Kahve falında çukurun yanından geçmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayırlı işler yapacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukurun yanından geçmek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında çukurun yanından geçmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın yanından geçmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında ateşin yanından geçmek işlerinin düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, istediği başarıyı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın yanından geçmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulur.

Kahve falında suyun yanından geçmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin yanından geçmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Kahve falında cami yanından geçmek elindekileri de yitireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir