AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanından geçmek

Kahve falında mezarın yanından geçmek

Kahve falında mezarın yanından geçmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok güzel adımlar atılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında mezarın yanından geçmek işlerinden belirsizlik olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında mezar yanından geçmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin yanından geçmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında denizin yanından geçmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında aslanın yanından geçmek hırpalanacağına, darp edileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında çukurun yanından geçmek onlarla dayanışma içinde olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir