AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami yanından geçmek

Kahve falında cami yanından geçmek

Kahve falında cami yanından geçmek refah düzeyinin yükseleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, dileklerinin kabul olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında cami yanından geçmek gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında cami yanından geçmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin yanından geçmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yanından geçmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Kahve falında yılanın yanından geçmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın yanından geçmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun yanından geçmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanından geçmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek büyük kazanç sağlanacağına, engel teşkil edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir