AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin yanından geçmek

Kahve falında ateşin yanından geçmek

Kahve falında ateşin yanından geçmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında ateşin yanından geçmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşin içinden geçmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında ateşin etrafında toplanmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ateşin içinde görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin içinde olmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir