AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın yanından geçmek

Kahve falında aslanın yanından geçmek

Kahve falında aslanın yanından geçmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, birikim yapılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında aslanın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında aslanın yanından geçmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında aslanı yanında görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin yanından geçmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin yanından geçmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında suyun yanından geçmek hayırlı kapılar açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mezar yanından geçmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanından geçmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, patron olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir