AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık yanından geçmek

Kahve falında mezarlık yanından geçmek

Kahve falında mezarlık yanından geçmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek şanssızlık yaşanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret eder.

Kahve falında mezar yanından geçmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın yanından geçmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında çukurun yanından geçmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanından geçmek sıkıntılı günler geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın yanından geçmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında caminin yanından geçmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir