AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin yanından geçmek

Kahve falında caminin yanından geçmek

Kahve falında caminin yanından geçmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Kahve falında cami yanından geçmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında caminin yanından geçmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin yanından geçmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yanından geçmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yanından geçmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın yanından geçmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Kahve falında suyun yanından geçmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin yanından geçmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir