AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun yanından geçmek

Kahve falında suyun yanından geçmek

Kahve falında suyun yanından geçmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinizin bozulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında suyun yanından geçmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi veya yaratıcı fikir ihtiyacınızı arkadaşlarınızla paylaşmanız durumunda uygulanabilirliği söz konusu olabilir.

Kahve falında suyun yanından geçmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında denizin yanından geçmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün yanından geçmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin yanından geçmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında caminin yanından geçmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların hallolacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında cami yanından geçmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir