AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura girmek

Kahve falında çukura girmek

Kahve falında çukura girmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, alım gücünün artacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında çukura girmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Kahve falında ayağı çukura girmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukura girmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında çukurun içine girmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada çukur görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Kahve falında çok derin çukur görmek müjdeli bir haber alacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çukura gömülmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, büyük başarıla kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde çukur görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir