AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura gömülmek

Kahve falında çukura gömülmek

Kahve falında çukura gömülmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukura gömülmek gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında çukura gömülmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulur.

Kahve falında diri gömülmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde kuma gömülmek sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü ve gömüldüğünü görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında öldüğünü ve gömüldüğünü görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarda gömülmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında diri diri gömülmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömü çıkarmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir