AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada çukur görmek

Kahve falında tarlada çukur görmek

Kahve falında tarlada çukur görmek yarar sağlamayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada çukur gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında tarlada çukur görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak çukur görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında çukurun içinde olmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında inşaat çukuru görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çukurda saklanmak fenalıkta bulunmaya, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük çukur görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş çukur görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir