AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı çukura girmek

Kahve falında ayağı çukura girmek

Kahve falında ayağı çukura girmek çok sorunlu günler geçireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, zor günlerin yaşanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı çukura girmek gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında ayağı çukura girmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında çukurun içine girmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çukura girmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yalın ayak tuvalete girmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulur.

Kahve falında çukur açmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, günahlarından tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında çukur atlamak insanlar tarafından takdir edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında derin bir çukur görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük çukur görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir