AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurun içine girmek

Kahve falında çukurun içine girmek

Kahve falında çukurun içine girmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, sevilen bir dostun geleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sorunların hallolacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurun içine girmek gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Kahve falında ayağı çukura girmek kendisini işine vereceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çukura girmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukurun içine girmek ailesinin de büyük olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çukura bakmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak ve çukur görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur içinde su görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir çukur görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir