AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok derin çukur görmek

Kahve falında çok derin çukur görmek

Kahve falında çok derin çukur görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, şansının kendinden yana olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, makbul olan mallar edineceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çok derin çukur gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Kahve falında derin çukura düşmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında derin bir çukur görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında derin bir çukura düşmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Kahve falında çok derin çukur görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek hayırlı bir sürece girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında derin çukur kazmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında derini soymak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında derin suya batmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir