AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde çukur görmek

Kahve falında evin içinde çukur görmek

Kahve falında evin içinde çukur görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zahmet veren işlerin artacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ekmeksiz kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde çukur gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde çukur görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde olmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çukur içinde olmak birikiminin artacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukur içinde su görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çukur içinde görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında ev içinde çukur görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde su görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir