AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde çukur kazmak

Kahve falında evin içinde çukur kazmak

Kahve falında evin içinde çukur kazmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde çukur görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalettir.

Kahve falında küçük çukur kazmak dertlerinden arınacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında derin çukur kazmak işbirliği içinde olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa çukur kazmak prestij kaybı yaşayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir