AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur kazmak

Kahve falında çukur kazmak

Kahve falında çukur kazmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çukur kazmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında lağım çukuru kazmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük çukur kazmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin çukur kazmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukur kazmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa çukur kazmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında foseptik çukuru görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir