AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin çukur kazmak

Kahve falında derin çukur kazmak

Kahve falında derin çukur kazmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında derin çukur kazmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Kahve falında derin çukur kazmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Kahve falında derin bir çukura düşmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukur görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok derin çukur görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işarettir.

Kahve falında derin çukura düşmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir