AnaSayfa / Genel / Kahve falında foseptik çukuru görmek

Kahve falında foseptik çukuru görmek

Kahve falında foseptik çukuru görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sorunların günden güne azalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Kahve falında foseptik çukuru gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Kahve falında foseptik çukuru görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında foseptik görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu çukurlar görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Kahve falında ateşli çukur görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, borçların biteceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin çukura düştüğünü görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde çukur görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında çukura gömülmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş çukur görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir