AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çukur kazmak

Kahve falında küçük çukur kazmak

Kahve falında küçük çukur kazmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çukur kazmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük çukur kazmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur kazmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin çukur kazmak itibar edineceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Kahve falında lağım çukuru kazmak sevinçli bir haber alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çukur görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir