AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa çukur kazmak

Kahve falında toprağa çukur kazmak

Kahve falında toprağa çukur kazmak büyük ve güzel işler yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, güzel günler görüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa çukur kazmak gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Kahve falında toprağa çukur kazmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında lağım çukuru kazmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çukur kazmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin çukur kazmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çukur kazmak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında toprak çukur görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir