AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çukur kazdığını gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında lağım çukuru kazmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında derin çukur kazmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında küçük çukur kazmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işaret eder.

Kahve falında çukur kazmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu çukur görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir