AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım çukuru kazmak

Kahve falında lağım çukuru kazmak

Kahve falında lağım çukuru kazmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında lağım çukuru kazmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında lağım çukuru kazmak rahat edeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek başarılı bir kişi olacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında küçük çukur kazmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında toprağa çukur kazmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında derin çukur kazmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çukur kazmak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir