AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbayı dökmek

Kahve falında çorbayı dökmek

Kahve falında çorbayı dökmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çorbayı dökmek gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorbayı dökmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Kahve falında yere çorba dökmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında üzerine çorba dökmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba dökmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba üzerine dökmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yogurtlu çorba görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir