AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba üzerine dökmek

Kahve falında çorba üzerine dökmek

Kahve falında çorba üzerine dökmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, zorluklarla boğuşulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorba üzerine dökmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine çorba dökmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çorbayı dökmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba dökmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere çorba dökmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorba üzerine dökmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek düşmanlarını bile affedeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında pancar çorbası görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir