AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba dökmek

Kahve falında çorba dökmek

Kahve falında çorba dökmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin afiyette kalacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba dökmek gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında çorba üzerine dökmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yere çorba dökmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine çorba dökmek malından ve parasından kaybedeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorbayı dökmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Kahve falında çorba dökmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorbaya limon sıkmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir