AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere çorba dökmek

Kahve falında yere çorba dökmek

Kahve falında yere çorba dökmek onlara sanat öğreteceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yere çorba dökmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Kahve falında yere çorba dökmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çorba dökmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası dökmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Kahve falında çorba üzerine dökmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işarettir.

Kahve falında üzerine çorba dökmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında çorbayı dökmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerlere benzin dökmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir